Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Wijnproeverij Scheveningen

"We hebben genoten van heerlijke wijnen én veel geleerd. Een prettige combinatie."N. Kinds uit Amersfoort
Educatief | Culinair | Ontspannen
De Rioja, Châteauneuf du Pape, Chianti of de Chardonnay - we kennen de namen, maar (her)kent u ook de unieke smaken en de verhalen achter deze wijnen? Tijdens dit bedrijfsuitje maakt u, in een sfeervolle ambiance, op ontspannen wijze kennis met de wondere wereld van de wijn. 

Wijn proeven

Gaat uw interesse in wijn verder dan alleen het drinken er van? Dan is deze workshop zeer geschikt voor u. Tijdens onze wijnproeverij vertelt een vinoloog u de verhalen achter de verschillende wijnen en krijgt u met uw collega’s alle gelegenheid om uitgebreid te ruiken, proeven en te vergelijken. Dat alles in een sfeervolle ambiance aan de Noordzeekust in Scheveningen.

Programma

Na ontvangst vertelt onze vinoloog u boeiende verhalen over een aantal bekende of juist minder bekende wijnsoorten. Ook krijgt u informatie over diverse druiven en wijnsoorten, en hoe deze te herkennen. Uiteraard is het mogelijk om een programma op maat samen te stellen; bijvoorbeeld aan de hand van specifieke druivensoorten of wijnen uit uw favoriete vakantieland. Aansluitend kunt u proeven van diverse wijnen, waarbij wij bijpassende delicatessen serveren, zoals diverse kaassoorten en brood.

De wijnproeverij laat zich uitstekend combineren met andere activiteiten van Beach Professionals. Volg bijvoorbeeld eerst de bijzondere workshop zandsculpturen maken en sluit af met een wijnproeverij in ons fraai gelegen, sfeervolle strandpaviljoen. Wij helpen u graag om een afwisselend programma samen te stellen met voor elk wat wils. Uiteraard staan onze horecamedewerkers desgewenst klaar om u na afloop een heerlijk diner voor te zetten.

Vrijgezellenfeest

Maak een gezellige en leerzame wijnproeverij tot onderdeel van je vrijgezellenfeest! Laat Beach Professionals je vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden en combinaties.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Wijnproeverij" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: