TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Ferrari rijden Scheveningen

"Een droom die waar wordt! Zo geweldig dit!" P. Jannik uit Den Haag
Droom je er ook van om in een echte Ferrari te rijden? Maak je droom waar in Scheveningen!

Ferrari rijden Scheveningen

Beach Professionals biedt je de mogelijkheid voor een rit in een Ferrari waarbij jij zelf achter het stuur kruipt. In ritten van 10 tot 30 minuten komt iedereen aan de beurt. Kies uit twee geweldige modellen voor de Ferraririt van je dromen. Uiteraard word je begeleid door een ervaren instructeur, die je zal helpen om het meeste uit deze waanzinnige ervaring te halen.

Ferrari Modellen

360 Modena

De 360 Modena dankt zijn naam aan zijn 3,6 liter V8-motor die een indrukwekkende 400 PK produceert. De 360 Modena accelereert van 0-100 km/u in 4,3 seconden en heeft een topsnelheid die tegen de 300 km/u ligt! De 360 Moderna heeft de eerste volledig uit aluminium gebouwde carrosserie van Ferrari en is de opvolger van de Ferrari F355. Dit model is voorgesteld in 1999 en is ontworpen door Pininfarina.

De 360 Modena waarin jij gaat plaatsnemen komt uit 2003. Deze sportwagen heeft een handgeschakelde 6-bak en heeft een fantastische wegligging op hoge snelheid. Geniet van de acceleratie en het geweldige geluid van de 360 Modena. Ervaar tijdens de rit waartoe deze auto in staat is. Na een duidelijke instructie neem je zelf achter het stuur plaats en ga je samen met de instructeur de openbare weg op. De oerkracht van deze supercar zal de adrenaline ongetwijfeld sneller laten stromen. Veel plezier en geniet van de rit!

458 Italia

De Ferrari 458 Italia staat voor de 4,5 liter 8-cilinder motor. Deze geweldige Ferrari 458 Italia komt uit 2011. Deze wagen ziet er niet alleen geweldig uit, maar beschikt ook nog eens over een indrukwekkende 570 PK en een hypermoderne 7-traps automaat. Door de dubbele koppeling schakelt deze automaat in milliseconden naar een hogere versnelling.

De Ferrari 458 Italia bereikt de 100 km/u in slechts 3,4 seconden en heeft een topsnelheid van 325 km/u! Door de atmosferische motor is deze Ferrari ongekend snel en brult hij ook nog eens als een roofdier. Wil jij dit allemaal zelf ervaren? Boek dan snel!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Ferrari rijden