Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Kleiduif laserschieten Scheveningen

"Best lastig nog aan het begin. Maar dankzij de tips van de instructeur schoot ik al snel raak."H. de Zeeuw uit Arnhem
Actie | Behendigheid | Competitie
Kleiduiven schieten, maar dan op het strand van Scheveningen, probeer nu deze sensationale vorm van lasergamen! Spannend, spectaculair, maar ook veilig en geschikt voor jong en oud. Nu ook als bedrijfsuitje bij Beach Professionals.

Laser kleiduif schieten

Kleiduiven schieten is een sport vol actie en snelheid waarbij met een groot geweer wordt geschoten op discs die door de lucht vliegen. Veelal wordt deze sport uitgeoefend op een speciaal afgeschermd terrein, maar bij  het bedrijfsuitje laser kleiduif schieten wordt wél het originele geweer gebruikt, maar wordt de kleiduif beschoten met een infrarode straal. Dit maakt het tot een absoluut ongevaarlijke activiteit. Door de lasertechniek is het óók mogelijk om met meerdere personen tegelijk op hetzelfde doelwit te schieten, waardoor meerdere spannende spelvarianten mogelijk zijn. De computer geeft meteen aan wie de beste schutter is. Durft u de competitie aan?

Programma

U wordt ontvangen in ons gezellige strandpaviljoen. Onze professionele begeleiders leggen u de werking van het wapen en de opzet van de spellen uit en daarna gaat u aan de slag. Laser kleiduif schieten kan door iedereen worden beoefend. De gevarieerde en uitdagende spelelementen vragen het uiterste van de schutter en zorgen voor een spannende competitie. Klaar met schieten? Onze horecamedewerkers zetten u graag een smakelijk diner voor met een lekker drankje er bij.

Nog meer activiteiten? Combineer deze buitenactiviteit met een gezellige middag of avondje Ik Hou Van Holland in onze sfeervolle beachclub of informeer naar de vele andere mogelijkheden. Beach Professionals denkt graag met u mee!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Kleiduif laserschieten" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: