Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Kookworkshop Scheveningen

"Ik kan wel zeggen dat teambuilding nog nooit zo smakelijk is geweest."M. Özdemir uit Amsterdam
COVID-19 Aangepast
Wat ziet koken er toch makkelijk uit op televisie, waar de ingrediënten al klaar staan en de chef ogenschijnlijk moeiteloos de fraaiste culinaire creaties vervaardigt. Maar ook ú kunt koken als een Jamie Oliver. Kom naar het strand van Scheveningen voor het meest appetijtelijke bedrijfsuitje van Nederland: de kookworkshop van Beach Professionals! 

Programma

De kookworkshop leent zich bij uitstek als bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit omdat een goede samenwerking van groot belang is. U en uw collega’s worden in teams verdeeld, waarna ieder team - onder deskundige begeleiding van een professionele chef-kok - één van de gangen van het diner voor zijn rekening neemt. Wij verzorgen alle ingrediënten, recepten en materialen. Uiteraard wordt de gezamenlijk bereide maaltijd aansluitend genuttigd! Er zijn diverse stijlen, smaken en thema’s mogelijk (denk bijvoorbeeld aan tapas, koken met bier of seizoensgebonden gerechten). Ook wordt er rekening gehouden met dieetwensen en allergieën. Onze kookworkshop is een gezellige, smakelijke en leerzame ervaring voor een ieder.

De kookworkshop is uitstekend te combineren met onze andere leuke uitjes. Wat dacht u van een sportieve activiteit zoals beachvolleybal, om aansluitend gezamenlijk een heerlijke maaltijd te bereiden? Of maak eerst een trip down memory lane met onze Solextour. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest? Wat dacht je van een kookworkshop? Uitstekend te combineren met één van onze andere activiteiten, zoals golfsurfen of kleiduif laserschieten. Beach Professionals helpt je graag een afwisselend en betaalbaar programma samen te stellen.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Kookworkshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: