TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Solex rijden Scheveningen

"Fantastisch om (weer) mee te maken… jeugdsentiment in optima forma!" K. Peeren uit Dordrecht
Ontdekken | Ontspannen | Gezelligheid

Jeugdsentiment en gevoelens van nostalgie vechten om voorrang tijdens de Solextour, nu ook als bedrijfsuitje in de bos-, duin- en waterrijke omgeving van Scheveningen. Trek een leren jas aan, zet de welbekende pothelm op en neem plaats op deze iconische bromfiets uit vervlogen jaren.

Solextocht

Wie herinnert zich niet de Solex, het karakteristieke en iconische bromfietsje met het zwanenhalsframe en het hulpmotortje boven het voorwiel? Ze zijn helaas vrijwel uit het straatbeeld verdwenen, maar ze zijn er gelukkig nog steeds… en u kunt ze berijden! Stap met uw collega’s op voor een prachtige, nostalgische tocht op de Solex door de lommerrijke omgeving van de badplaats Scheveningen. Iedereen met een rijbewijs of bromfietscertificaat kan meerijden, wat de Solextour tot een zeer geschikt bedrijfsuitje maakt.

Programma

Na een hartelijke ontvangst in ons strandpaviljoen is het tijd voor de (hernieuwde) kennismaking met de Solex. Na een kort rondje om te wennen gaat de tocht van start. Geniet van de prachtige omgeving en van wat misschien wel één van de meest geliefde vervoermiddelen was… en nog steeds is.

Een solextocht is uitstekend te combineren met één of meer van onze andere leuke activiteiten. Zo kan de ene groep op pad gaan voor deze nostalgische tocht, terwijl een andere groep zandsculpturen maakt of een kookworkshop volgt. Verder hoeft het de inwendige mens ook aan niets te ontbreken, want een combinatie met onze horeca is uiteraard eenvoudig gemaakt. Laat u vrijblijvend voorlichten over de vele mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest? Gooi het eens over een andere boeg en boek een Solextour bij Beach Professionals. Uiteraard is deze prima te combineren met één van onze vele uitdagende activiteiten, zoals golfsurfen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Step rijden" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Teambuilding | Sportief | Competitie
Teambuilding | Competitie | Actief
Teambuilding | Competitie | Actief