Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Sushi workshop Scheveningen

"Je leert sushi te maken die zo mooi is dat het bijna zonde is om op te eten!"A. Troostheiden uit Soest
COVID-19 Aangepast

Ontdek de Japanner in uzelf tijdens dit bedrijfsuitje. Of het nu gaat om Maki-, Nigiri of Tamago-sushi; onze professionele docent leert u graag de fijne kneepjes van deze culinaire kunstvorm.

Sushi workshop

Sushi is een hapje uit de Japanse keuken met een doorsnede van enkele centimeters. De gemene deler in alle sushi-gerechten is (afgekoelde) gekookte rijst die is gezuurd met rijstazijn en omlegd met nori (zeewiervellen). Daarnaast worden als ingrediënten onder meer verse (rauwe) vis, zeevruchten, gebakken ei en groenten gebruikt en wordt sushi geserveerd met gember, wasabi of sojasaus. Tijdens onze onderhoudende workshop sushi maken leert u zelf sushi bereiden en vertellen wij u over diverse Japanse tradities en gebruiken.

Programma

Wij ontvangen u in ons sfeervolle strandpaviljoen aan de Noordzeekust bij Scheveningen met een glas sake of Japanse thee. Onze docent leert u vervolgens diverse technieken aan en al snel bereiden u en uw collega’s de heerlijkste sushi-gerechten. Het spreekt voor zich dat er alle ruimte is om elkaars creaties te proeven. Uiteraard voorzien wij in alle benodigdheden en verse ingrediënten om deze workshop tot een succes te maken.

Trek in een uitgebreider programma? Laat Beach Professionals met u meedenken voor een teambuilding op maat. Combineer het maken van sushi met een wijnproeverij of bewaar deze workshop als afsluiter van een actieve dag met bijvoorbeeld powerkiten of beachvolleybal.

Vrijgezellenfeest

Omdat de workshop sushi maken meteen een maaltijd is, is deze activiteit prima in te passen in een vrijgezellendag. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die Beach Professionals heeft om jouw vrijgezellendag tot een groot succes te maken.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Sushi workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: