Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Vergaderen met leuke break

"We hebben ons doel bereikt en hebben dat met een leuke activiteit afgesloten!"H. van Eijk uit Bilthoven
Inspirerend | Verfrissend | Verbindend
U ontkomt er zo af en toe niet aan: vergaderen. Niet altijd de meest aangename bezigheid. Maar gelukkig kunt u het wel leuk máken, met het vergaderarrangement van Beach Professionals. U vergadert op een toplocatie aan het Scheveningse strand, met een van onze leuke strandactiviteiten als voorafje, intermezzo of tot besluit.

U wordt ontvangen in ons sfeervolle strandpaviljoen, waar naast koffie, thee en water alles voor u klaar staat om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Denk daarbij onder meer aan presentatiemiddelen (twee draadloze microfoons, beamer en scherm) en gratis wifi. Uiteraard is het mogelijk om het een en ander te combineren met een horeca-arrangement, zoals een heerlijke lunch, diner of tussendoortje.

Wat vergaderen bij Beach Professionals anders maakt, is de combinatie met een van de vele strandactiviteiten die wij aanbieden. Kies voor het arrangement Sportief (met bijvoorbeeld beachvolleybal), Creatief (met bijvoorbeeld zandsculpturen maken) of Teambuilding (denk aan Wie is de Mol?).

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die er zijn om uw vergadering te maken tot een vruchtbare bijeenkomst in een ontspannen setting. Wij helpen u graag met het samenstellen van een programma dat iedereen kan bekoren.