Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Expeditie Robinson Scheveningen

"Ik vond de afwisseling erg leuk. Soms je spieren gebruiken en soms je hersens. Voor elk wat wils!"R. Knoop uit Den Haag
Teambuilding | Competitie | Actief
Expeditie Robinson komt naar Scheveningen! Maak de overlevingskunstenaar in uzelf wakker met een serie uitdagende challenges. Stel een afwisselend programma samen en ga de strijd aan met uw collega’s. De eer van uw afdeling staat op het spel!

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een gevarieerde, spannende meerkamp die de deelnemers uitdaagt op verschillende vlakken, zoals lef, kracht, creativiteit en uithoudingsvermogen. Met uw collega’s voert u 7 verschillende activiteiten waarbij samenwerken telkens de gemene deler is en dat maakt Expeditie Robinson tot de ultieme teambuildingsactiviteit. Jong en oud, groot en klein, fors of tenger: iedereen brengt zijn unieke kwaliteiten in en is onontbeerlijk om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Beach Professionals biedt Expeditie Robinson aan tegen een zeer scherpe prijs, waarbij het natuurlijk mogelijk is naderhand een heerlijk diner in het strandpaviljoen te nuttigen.

Teamvlag maken

De teams beginnen met het maken van een vlag en het verzinnen van een eigen teamnaam. Hier begint de competitie al, want er zijn punten te verdienen voor originaliteit en afwerking! Aansluitend worden de teams op de proef gesteld tijdens verschillende proeven.

Katapult bouwen en kokosnoot schieten

Dit is letterlijk en figuurlijk een teambuildingsopdracht. Welke katapult schiet het verst? En hadden we al gezegd dat u hem eerst nog even zelf moet bouwen?

Mega Jenga

Bij Mega Jenga zijn tactiek en lef zijn onontbeerlijk om een topper te zijn. Verwijder telkens een steen uit de toren en leg hem er weer bovenop zonder dat de toren valt. Wie houdt zich het beste staande?

Wandelende A

Het team bouwt een A-vorm. Dan moet de ‘A’ worden voortbewogen met uw team door middel van touwen. Maar is-ie wel stevig genoeg gebouwd? Een oefening in samenwerken en vertrouwen.

Handboogschieten

Wie heeft de kracht, de rust en het arendsoog dat nodig is om de eigentijdse opvolger van Robin Hood te worden?

Moerasspel

Het moerasspel is een leuke teambuildingsactiviteit. De teams bevinden zich in een denkbeeldig moeras waar alleen op enkele boomstammen kan worden gestaan. Verder mag je twee planken gebruiken om als team veilig aan de overkant te komen. Luister goed naar elkaar, overleg en werk samen, want als één van jullie in het moeras belandt, begint de barre toch weer van voor af aan!

De Finale!

Na deze spannende activiteiten is het tijd voor het finalespel. De in de vorige rondes verdiende voordelen geven een tijdsvoorsprong in deze ultieme proef. De teams moeten het uiterste van zichzelf vergen in een afvalrace naar het laatste onderdeel: de evenwichtsbalk. Degene die als laatste op de balk blijft staan wordt uitgeroepen tot Robinson! Uiteraard wordt dit feit de andere teams nog lange tijd ingewreven in de wandelgangen, tijdens de lunch en bij het koffieapparaat… reden genoeg voor iedereen om vol gas te geven tijdens dit geweldige bedrijfsuitje!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Expeditie Robinson

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Expeditie Robinson" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Wie is de Mol?

Vanaf
€ 29,95 pp