TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Bedrijfsfeest Scheveningen

Jouw bedrijfsfeest regel je bij Beach Professionals! Wij hebben in en om Scheveningen de keuze uit wel 100+ activiteiten en beachclubs langs de hele kust. We organiseren activiteiten voor gezelschappen tussen de 8 en 350 personen in onder andere Scheveningen, Zandvoort en Hoek van Holland. Alles kunnen we voor je regelen; van het vervoer en de aankleding tot aan de overnachting. Nieuwsgierig? Kijk dan hieronder naar onze meest geboekte activiteiten voor een bedrijfsfeest in Scheveningen:

Volop Beachclubs en Strandpaviljoens

Activiteiten maken hongerig en je dag natuurlijk af. Dat ervaren wij al jarenlang. We hebben dan ook een behoorlijk groot bestand opgebouwd van beachclubs en strandpaviljoens in en rond Scheveningen. Of je jouw bedrijfsfeest in Scheveningen of omgeving nu liever klein houdt of graag helemaal uitpakt, aan jou de keuze. Natuurlijk bieden wij ook veel opties in de populaire en sfeervolle Tweede Haven van Scheveningen. Eigen ideeën? Bespreek ze met ons, wij vinden zeker een geschikte horecalocatie voor je.

Op alternatieve rond of locatie buiten Scheveningen

Je kan natuurlijk kiezen voor een feestlocatie, maar misschien is jullie eigen locatie wel heel geschikt voor een bedrijfsfeest. Voor ons maakt het niet uit; wij zijn mobiel en rijden door het hele land, dus ook elke locatie buiten Scheveningen is mogelijk. We voeren de activiteiten graag uit op de plek van jouw keuze. In of om jullie eigen pand, of vlakbij de andere activiteiten die jullie gepland hebben.

Bij verschillende activiteiten GRATIS maatwerk

Als bedrijf beleef je nog meer plezier aan een activiteit wanneer hierin iets over jouw organisatie verwerkt is. Daarom bieden wij gratis maatwerk aan gezelschappen vanaf 20 personen. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om Ik Hou Van Holland of een Escape Room te spelen met vragen of opdrachten over jullie bedrijf? Stop er nog een flinke dosis humor bij en jullie dag is geslaagd! Meer weten? Neem dan contact met ons op.

GRATIS backup plan bij regen

De kans dat het regent tijdens jullie bedrijfsfeest op het strand is gelukkig niet groot, zeker aan zee. Maar toch is het prettig om een backup plan te hebben. Beach Professionals biedt je een gratis backup plan bij regen, zodat je je daar niet meer druk over hoeft te maken. Ons zusterbedrijf The Activity Company heeft een breed programma van stadsactiviteiten, die vaak binnen kunnen worden gegeven en daar zit zeker iets passends tusse. Dat kan een luchtige quiz zijn, maar ook een razend spannende Escape Room Game die in de Beachclub kan worden gehouden. We nemen alles vooraf met je door en adviseren je welke activiteit aansluit bij jullie bedrijf. Wil je nu al meer weten, neem dan contact met ons op voor de voorwaarden en de mogelijkheden. Niemand zal afdruipen tijdens hét feest van het jaar!