Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Zandsculpturen maken Scheveningen

"Wat was dit gaaf! Ik sta eigenlijk een beetje versteld van mijn eigen creativiteit."K. Zonneveld uit Hilversum
COVID-19 Aangepast

 

Ontdek uw eigen creativiteit tijdens onze workshop zandsculpturen maken. Dit bedrijfsuitje is ideaal voor wie een minder actieve activiteit zoekt, die tegelijkertijd uitermate geschikt is als teambuilding. En geen enkele plaats is daarvoor beter geschikt dan onze locatie aan het strand in Scheveningen!

 

Zandsculpturen

Zandsculpturen maken is een bekende kunstvorm. Jaarlijks verbazen professionele zandartiesten op vele plaatsen in het land mensen met hun unieke gaven en creativiteit. Onze workshop zandsculpturen maken laat u op een speelse wijze kennis maken met dit fenomeen. Samen met uw collega’s gaat u leren om uw creativiteit te gebruiken om, met zand en water, iets te bouwen waar u trots op kunt zijn. Gedurende dit bedrijfsuitje zult u ontdekken dat er heel wat bij komt kijken om een fraai kunstwerk uit het zand te laten verrijzen. Zandsculpturen maken is - ook voor mensen met wat minder artistieke bagage - een leuke en uitdagende activiteit.

Programma

De activiteit staat onder leiding van een zandkunstenaar, die u uitleg geeft over de verschillende technieken en materialen die nodig zijn voor het maken van zandsculpturen. Al dan niet aan de hand van een thema maakt u eerst, met de instructeur, een ontwerp en schets. In principe kan - indien niet té hoog - vrijwel elke vorm met zand worden gemaakt. De teams krijgen vervolgens alle benodigdheden uitgereikt en gaan dan aan de slag om een zo fraai mogelijk zandkunstwerk te creëren. Uiteraard worden deze beoordeeld door een vakkundige jury!

Heeft u uw creativiteit nog niet voldoende uitgebuit? Combineer deze activiteit dan bijvoorbeeld met een kookworkshop, of één van onze vele andere uitdagende uitjes. Beach Professionals denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Daarnaast staan onze horecamedewerkers altijd klaar om u een heerlijk diner voor te zetten, met daarbij een lekker drankje.

Vrijgezellenfeest

Ook een vrijgezellenfeest leent zich uitstekend voor zandsculpturen maken. Begin bijvoorbeeld met een actief event als powerkiten of golfsurfen en kom dan helemaal tot rust tijdens het artistieke proces. Uiteraard zijn jullie daarna van harte welkom in onze eigen beachclub, waar het nog lang gezellig blijft! Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. 

 

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Zandsculpturen maken

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Zandsculpturen maken" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: