Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Activiteiten Scheveningen

Bent u op zoek naar activiteiten in Scheveningen waar uw groep vrienden of collega’s nog een tijd over na praten? Beach professionals biedt meer dan 50 verschillende activiteiten, combi-deals & strandpaviljoens gelegenheden in Scheveningen. Dit allemaal zodat wij u een compleet arrangement kunnen aanbieden voor elk budget.

Beachvolleybal Scheveningen

Vanaf
€ 8,95 pp
Teambuilding | Sportief | Competitie

Kleiduif Laserschieten

Vanaf
€ 19,95 pp
Actie | Behendigheid | Competitie

Powerkiten Scheveningen

Vanaf
€ 17,95 pp
Fun | Actie | Behendigheid

Pubquiz Scheveningen

Vanaf
€ 17,95 pp
COVID-19 Aangepast

Ultimate Frisbee Scheveningen

Vanaf
€ 9,95 pp
Teambuilding | Sportief | Competitie

GRATIS maatwerk bij veel activiteiten in Scheveningen

Wij kunnen veel activiteiten in Scheveningen (en daarbuiten) aanpassen op het specifieke doel of thema van het uitje. Zo kunnen wij in een pubquiz persoonlijke vragen verwerken of Robinson voorzien van een uniek scala aan opdrachten. Vraag ons team naar de mogelijkheden!

Keuze uit een groot aanbod aan Beachclubs!

Horeca is vaak minstens zo belangrijk als de activiteit in Scheveningen zelf en om die reden hebben wij een ruim aanbod aan Beachclubs waar je gebruik van kunt maken. Wat voor sfeer wens je? Zit je liever in de buurt van de haven of houd je van net van wat meer rust? Of heb je specifieke wensen over de keuken? Vraag het ons team en wij helpen je dag goed aan te sluiten op jouw wensen!

Backup regenprogramma GRATIS

Aan de kust is de kans niet al te groot dat het regent, maar het is toch erg prettig om te weten dat je ook op dat moment bij ons op het juiste adres bent. Beach Professionals heeft ook een ruim aanbod aan activiteiten in Scheveningen die je binnen kunt uitvoeren en we hebben alles letterlijk op het strand op voorraad. Denk aan een leuke Quiz, Escape Room games of Teambuilding puur sang. Bij ons ben je dus verzekerd dat de activiteit niet in het water loopt. Vraag naar de voorwaarden.

Ook op andere stranden of elders op locatie uitvoerbaar

De verschillende activiteiten zijn zeer flexibel ingericht, hierdoor is het ook op elke locatie binnen en buiten regio Scheveningen uitvoerbaar. Zoals bij jullie bedrijf of vlak bij jullie andere activiteiten.