TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Beachvolleybal Scheveningen

"Wat een heerlijke en sportieve manier om aan het teamgevoel te werken!" C. Geerts uit Amsterdam
Teambuilding | Sportief | Competitie

 

Stijg boven uzelf uit tijdens dit gezellige en sportieve bedrijfsuitje! Pass als Ron Zwerver, blokkeer als Bas van der Goor of verdeel het spel als Peter Blangé. Beachvolleyballen bij Beach Professionals.nl brengt de Olympiër in u naar boven!

 

Beachvolleybal op Scheveningen strand

Beachvolleybal wordt - hoe kan het ook anders - gespeeld op het strand in Scheveningen, waar de wind een factor is om rekening mee te houden en waar u naar hartenlust kunt zweven en duiken om de smashes en steekballen van uw collega’s te pareren.

Programma

In teams vanaf twee personen gaat u de strijd met elkaar aan. Een goede tactiek en techniek zijn slechts het halve werk; er moet worden samengewerkt om te kunnen winnen! Daarom leent beachvolleybal zich bij uitstek voor een bedrijfsuitje of teambuilding.

Wij ontvangen u op ons gezellige strandpaviljoen in Scheveningen, waar onze enthousiaste en ervaren instructeurs u de beginselen van het beachvolleybal bijbrengen. Binnen de kortste keren is het strand van Scheveningen het decor van tot in de finesses uitgevoerde sprongservices, set-ups en smashes.

Combineer beachvolleybal met één van onze vele andere leuke strandevents zoals bumpervoetbal of  powerkiten. Na gedane (sportieve) arbeid is het goed toeven in onze beachclub voor een heerlijk diner en een gezellige borrel. En als u daar toch bent, waarom speelt u met uw collega’s niet ons gezellige Ik Hou Van Holland-spel? Informeer vrijblijvend naar de vele afwisselende programma’s die Beach Professionals voor u kan samenstellen.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren? Maak er een sportieve dag van met een lekkere pot beachvolleybal! Spring, duik, blokkeer en smash er op los op het Scheveningse strand. Beachvolleybal is uitstekend te combineren met één van onze andere leuke activiteiten. Wat dacht je van golfsurfen of powerboat varen? Sluit de dag af met een hapje en drankje in onze gezellige beachclub.

 

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Beachvolleybal

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Beachvolleybal" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Fun | Educatief | Gezelligheid
Teambuilding | Competitie | Actief
Fun | Actie | Behendigheid