TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Archery tag Scheveningen

"Het is net trefbal, maar dan met pijlen en nog veel leuker!" L. Bochane uit Woerden
Actie | Behendigheid | Competitie
Archery Tag is dé nieuwe sensatie als het gaat om leuke en dynamische uitjes! Ga met pijl en boog op jacht naar uw collega’s en zorg dat u als overwinnaar uit de strijd komt. Archery Tag biedt plezier voor iedereen en is bovendien volstrekt ongevaarlijk

Archery tag

Archery Tag is in zekere zin vergelijkbaar met trefbal, met dien verstande dat u de pijl en boog ter hand neemt. De pijlpunten zijn gemaakt van zacht foam, zodat het spel volstrekt ongevaarlijk is. Wat resteert is een snel, leuk en sportief spel met alle spanning van bijvoorbeeld paintball  maar zonder de blauwe plekken. Door onze unieke locatie aan de Noordzeekust blaast de zeewind ook een partijtje mee, wat het geheel alleen maar uitdagender maakt.

Programma

U wordt hartelijk ontvangen in onze beachclub. Vervolgens gaan we naar buiten en worden de regels uitgelegd. Nadat er teams zijn gevormd gaat u met pijl en boog op jacht naar uw collega’s. Het team dat als eerste alle tegenstanders, of alle doelen van de andere partij heeft geraakt, heeft gewonnen. U moet dus de juiste strategie kiezen en voorkomen dat de vijand zijn eigen snode plannen uitvoert!

Wilt u een uitgebreider programma samenstellen? Wij denken graag met u mee! Beach Professionals biedt een groot aantal unieke, afwisselende uitjes aan, zoals powerboat varen, zandsculpturen maken en een cocktailworkshop. Daarnaast staan onze horecamensen voor u klaar als u rond de activiteiten een hapje wilt eten of lekker iets wilt drinken.

Vrijgezellenfeest

Archery Tag leent zich uitstekend voor een vrijgezellenfeest! Neem elkaar met pijl en boog te grazen tijdens dit dynamische event en ga daarna bijvoorbeeld powerkiten of speel beachsoccer. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Video's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Archery tag

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Archery tag" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Teambuilding | Sportief | Competitie
Fun | Actief | Competitie
Fun | Actie | Behendigheid