TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden

Wie is de Verrader (Mol)? Scheveningen

"Je moet continu op je hoede zijn! Na zo’n dag vertrouw ik niemand meer, haha!" J. Theijn uit Zeist
Teambuilding | Breinbreker | Suspense
Bereid u voor op list en bedrog, leugens en sabotage! Tijdens dit enerverende bedrijfsuitje voert u opdrachten uit onder tijdsdruk om geld te verdienen voor de pot. Samenwerken is de sleutel tot succes! Maar pas op: De verrader is in uw midden en zal er alles aan doen om uw missie te saboteren. Lukt het u de bedrieger te ontmaskeren?

Wie is de Verrader (Mol)?

De teams krijgen in hoog tempo uitdagende en spannende opdrachten voorgeschoteld, waarmee ze punten voor de pot kunnen verdienen. Het wordt een race tegen de klok. Maar dat is niet alles! Eén van de teamleden is de verrader: een onbekende intrigant die alles uit de kast haalt om het team tegen te werken. U moet zo veel mogelijk informatie over elkaar inwinnen om deze verrader te kunnen ontmaskeren. Alleen door samen te werken kunt u succes boeken! Dit maakt dat “Wie is de Verrader?”, ook wel "Wie is de Rat" genaamd, uitermate geschikt is als bedrijfsuitje of teambuildingsactiviteit. 

Programma

U wordt ontvangen in onze gezellige beachclub op het strand van Scheveningen – een unieke locatie voor dit leuke en uitdagende spel. We beginnen met een leuk en gezellig kennismakingsspel, waarbij de deelnemers op een ludieke wijze wat meer over elkaar te weten komen. Hierna gaan de teams op pad om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Het wordt een dag vol list en bedrog waarbij tactiek een grote rol speelt. Omdat er geld verdiend moet worden, wordt geen middel onbenut gelaten: zelfs het ontvoeren van tegenstanders is allesbehalve een brug te ver! De verrader doet ondertussen zijn of haar uiterste best om te voorkomen dat het team succes heeft. Langzaamaan wordt steeds meer duidelijk over de identiteit van deze mol. Tijdens de spectaculaire ontknoping vallen alle puzzelstukjes op hun plek en wordt de verrader ontmaskerd. Wie zal het zijn?

Genoeg intriges gehad voor één dag? Sluit dit leuke uitje relaxed af met een lekker diner en een gezellige borrel in ons strandpaviljoen! Of informeer naar de mogelijkheid om “Wie is de verrader” te combineren met een wijnproeverij of kookworkshop. Bij Beach Professionals is het mogelijk om verscheidene leuke activiteiten te combineren tot een afwisselend, dag vullend programma.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest regelen? Beach Professionals neemt je het werk uit handen met een perfect georganiseerde editie van “Wie is de verrader?”. Combineer dit leuke event met bijvoorbeeld powerboat varen of powerkiten voor een dag die niet alleen spanning en intriges, maar ook een flinke portie actie herbergt! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Wie is de Verrader (mol)? " boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Teambuilding | Sportief | Competitie
Teambuilding | Competitie | Actief
Fun | Actie | Behendigheid