Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teamuitje Scheveningen

Jouw teamuitje in Scheveningen regel je bij Beach Professionals! Wij hebben de keuze uit 100+ activiteiten en Beachclubs langs de gehele kust, van Scheveningen en Zandvoort tot Hoek van Holland. Zoek jij een uitje voor een groep van 8 tot 350+ personen, dan kun je bij ons terecht. Bij ons vind je alleen de meest populaire strandactiviteiten waar iedereen uit jouw team plezier aan zal beleven. Neem hieronder alvast een kijkje:

Archery Tag Scheveningen

Wilt u een fun, actief en spannend bedrijfsuitje? Kies dan voor Archery Tag, de nieuwe rage in Nederland!

COVID-19 Aangepast

Beachvolleybal Scheveningen

Life is a beach! Ga de sportieve strijd aan met je collega’s tijdens een zinderende beachvolleybalcompetitie op het strand van Scheveningen!

Teambuilding | Sportief | Competitie

Escape Room Scheveningen

Lukt het uw team om bijtijds het geheim van de dolende ziel Gortes te ontrafelen en het er levend af te brengen?

COVID-19 Aangepast

Robinson op Scheveningen

Het strand van Scheveningen is het decor van een ware titanenstrijd. Speel Robinson Scheveningen en versla de tegenstander in een serie bloedstollende proeven. Have you got what it takes to survive?

COVID-19 Aangepast

Ik hou van Holland Scheveningen

Maak je klaar voor het gezelligste en meest hilarische spel dat Nederland rijk is! Tijdens een wervelende editie van Ik Hou Van Holland wordt een ultiem beroep gedaan op jouw rood-wit-blauwe kennis.

COVID-19 Aangepast

Build Your Team Scheveningen

Heeft je team het écht nodig om nader tot elkaar te komen? Boek dan een teambuilding business game. Met dit unieke concept, speciaal voor bedrijven, brengen wij teambuilding naar the next level!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader (Mol) Scheveningen

Wie is toch die intrigant die telkens uw opdrachten saboteert? Niemand is meer te vertrouwen! Kom naar het Scheveningse strand voor een spannende en bloedstollende editie van “Wie is de verrader?”

COVID-19 Aangepast

Zandsculpturen maken Scheveningen

Spelen met zand alleen voor kinderen? Welnee! Beach Professionals brengt zandkastelen bouwen (en méér) naar de volwassen wereld. Bouw uw eigen zandsculptuur en word de Michelangelo van Scheveningen!

COVID-19 Aangepast

GRATIS maatwerk bij diverse activiteiten

Vanaf 20 personen krijg je bij ons gratis maatwerk bij diverse activiteiten. We passen dan het thema aan, zodat het aansluit bij jullie teamuitje in Scheveningen of omgeving. Heb je bijvoorbeeld voor een quiz gekozen, dan kunnen we daar vragen in verwerken over je teamgenoten. Gaan jullie het Wie is de Mol (verrader) spel spelen, dan kunnen we ook daarin iets over je team verwerken. We stoppen daar natuurlijk ook een fijne portie humor in. Verras je team met deze aanpassing op maat en bezorg ze een dag om niet meer te vergeten! Bel of mail ons even, dan vertellen wij je graag wat er allemaal mogelijk is.

Volop Beachclubs en Strandpaviljoens

Maak jouw teamuitje helemaal compleet met een van de vele horecalocaties uit onze portefeuille. Bij Beach Professionals heb je ruime keuze uit allerlei beachclubs en strandpaviljoens in Scheveningen en omgeving. Sfeervol en ontspannen of strak en modern, het kan allemaal. Natuurlijk hebben we ook tal van opties in de populaire Tweede Haven van Scheveningen. Mocht je bepaalde wensen hebben, dan vinden wij het leuk om met je mee te denken en de ideale plek voor je uit te zoeken. Onze specialisten staan klaar, speciaal voor jou!

GRATIS plan B: Regenprogramma

Bij een strandactiviteit in Scheveningen ben je natuurlijk wel afhankelijk van het weer. Bij Beach Professionals kan jouw teamuitje altijd doorgaan dankzij ons kosteloze backup binnenprogramma bij regen, aangeboden door ons zusterbedrijf Beach Professionals. Voorafgaand aan jullie teamuitje zoeken we samen met jou naar het perfecte plan B, waar jullie minstens net zoveel plezier van gaan hebben. Dat kan een luchtige quiz zijn, maar ook een zinderend Wie is de Mol (verrader) spel. Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

In en om Scheveningen

Een teamuitje in Scheveningen is geweldig, maar misschien heb jij wel iets heel anders in gedachten. Wat je ook wenst, wij regelen het voor je. Onze activiteiten zijn namelijk heel mobiel en nemen we met gemak mee naar de locatie van jouw keuze, of dat nu in of buiten Scheveningen is. Deel vooral je plannen met ons, dan laten we je weten hoe wij dat vorm kunnen geven.