TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Escape Room Scheveningen

"Spannend, griezelig en origineel! Een leuke, nieuwe kijk op het fenomeen Escape Room." J. van Dinteren uit Oosterhout
Competitie | Breinbreker | Avontuur
Het is geen toeval dat de Escape Room tegenwoordig één van de populairste uitjes is voor een team- of vrijgezellendag. Om bijtijds alle mysteries te ontrafelen is ieders inbreng van belang. Tel daarbij op dat een Escape Room spannend en uitdagend is, maar ook veel gezelligheid en humor herbergt, en u weet dat u in bent voor een top-event!

Maarliefst vijf verschillende Escape Room varianten!

Bij Beach Professionals zeggen wij: één Escape spel is géén Escape spel! Daarom bieden wij u de keuze uit liefst vier verschillende Escape games, ieder met zijn eigen unieke en originele karakter en uitdagingen. Na een hartelijke ontvangst op de opkomstlocatie krijgt u spelinstructies van onze ervaren begeleider, waarna het tijd is om de hersenen aan het werk te zetten!

Escape The Beach (van 6 tot 100+ personen)

De filmreeks met kapitein Jack Sparrow kennen we allemaal. Maar wat niet iedereen weet is dat de kapitein zo’n enorme mafklapper is, dat hij na de opnames van zijn laatste film linea recta naar een gesloten inrichting is gedirigeerd. Bedreven als hij is in de kunst van het ontsnappen, is Jack er echter al weer vandoor gegaan. Snel! Grijp de spullen die nog in zijn kamer in het gesticht liggen en haast u op de boulevard op zoek naar de aanwijzingen die de gestoorde zeebonk achter heeft gelaten. De kapitein  moet zo snel mogelijk weer achter de tralies, savvy?

Escape The Chain  (van 6 tot 100+ personen)

De uitdrukking ‘aan de ketting liggen’ wordt wel heel letterlijk in de praktijk gebracht bij deze unieke Escape Room. U bevindt zich net zoals bij `The Beach` buiten, maar nu geketend aan elkaar. Om los te komen heeft u de hulp nodig van Jack Sparrow, meester der ontsnapping! Om de gestoorde kapitein te traceren moeten echter eerst verscheidene hersenkrakers worden opgelost. 

Escape Room Diner Spel (van 6 tot 100+ personen)

Wat is er leuker dan de hersenen te testen, terwijl de zintuigen een feestje vieren? Boek nu het Escape Room Diner Spel en ga als beste puzzelaar van tafel! Alleen door ieders kwaliteiten te (h)erkennen, goed samen te werken en de beste tactiek te hanteren kunnen de codes gekraakt en de mysteries opgelost worden. Terwijl u toewerkt naar een zo hoog mogelijke score, geniet u van een heerlijk meergangendiner. Een heerlijke activiteit waar nog lang over nagepraat zal worden!

Escape Room Kids

Een escaperoom is natuurlijk super leuk, maar vaak vooral gericht op volwassenen. Gelukkig is kapitein Jack Sparrow een oprechte kindervriend. Speciaal voor de wat jongere scheepsmaatjes creëerde hij een speciale versie van de Escape Room. Volg de aanwijzingen en ga in de stad op zoek naar de maffe kapitein. Alleen hij kan jullie helpen te ontsnappen! 

Escape Room op locatie?

Heeft u een speciaal feestje te vieren en wilt u de Escape Room daarom op een afwijkende locatie houden? Dat kan zijn in een andere stad, park of ander gebied waar het spel veilig gespeeld kan worden, vraag ons dan om meer informatie.

Vrijgezellenfeest

Uiteraard kan een Escape Room ook prima worden ingepast in een afwisselend programma van een vrijgezellendag. Bij Beach Professionals weten we hoe we er een topdag van moeten maken! Combineer de Escape Room bijvoorbeeld met een meer fysieke activiteit zoals beachsoccer, of één van onze vele creatieve workshops. Natuurlijk kunnen wij ook de horeca verzorgen. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Escape Room" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Teambuilding | Sportief | Competitie
Teambuilding | Competitie | Actief
Fun | Actie | Behendigheid
Creatief | Teambuilding | Competitie