Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teambuilding Scheveningen

Haalt jouw team alles eruit wat erin zit? Ontdek het tijdens teambuilding op het strand bij Beach Professionals! We hebben maar liefst 100+ activiteiten en beachclubs langs de hele kust van Scheveningen en organiseren onder andere activiteiten in Hoek van Holland, Scheveningen en Zandvoort. De focus bij onze teambuildingsactiviteiten ligt op een prettige en fijne samenwerking. Afhankelijk van jouw wensen kun je de nadruk leggen op het Fun-gehalte of juist meer richting teamtraining gaan. Wil je meer weten? Bekijk dan onze meest geboekte teambuilding in Scheveningen hieronder:

Robinson op Scheveningen

Het strand van Scheveningen is het decor van een ware titanenstrijd. Speel Robinson Scheveningen en versla de tegenstander in een serie bloedstollende proeven. Have you got what it takes to survive?

COVID-19 Aangepast

Teambuilding Business Games Scheveningen

Heeft je team het écht nodig om nader tot elkaar te komen? Boek dan een teambuilding business game. Met dit unieke concept, speciaal voor bedrijven, brengen wij teambuilding naar the next level!

COVID-19 Aangepast

A lot of Beachfun!

Zélf een afwisselend, leuk en actief programma samenstellen? Als u kiest voor ‘A lot of beachfun’ bepaalt u helemaal zelf hoe uw uitje er uit komt te zien.

COVID-19 Aangepast

Kleiduif Laserschieten

Vanaf
€ 19,95 pp
Actie | Behendigheid | Competitie

Zandsculpturen maken Scheveningen

Vanaf
€ 19,95 pp
Creatief | Teambuilding | Competitie

Beachvolleybal Scheveningen

Vanaf
€ 8,95 pp
Teambuilding | Sportief | Competitie

Ultimate Frisbee Scheveningen

Vanaf
€ 9,95 pp
Teambuilding | Sportief | Competitie

Pubquiz Scheveningen

Vanaf
€ 17,95 pp
COVID-19 Aangepast

Vanaf
€ 27,95 pp
Teambuilding | Breinbreker | Suspense

Kookworkshop Scheveningen

Vanaf
€ 59,95 pp
Culinair | Educatief | Teambuilding

GRATIS maatwerk

We passen onze activiteiten graag aan op jullie specifieke doel of thema. Dat kan een Ik Hou Van Holland spel zijn waarin we iets over jullie bedrijf verwerken of een quiz waarin we vragen stoppen over de verschillende afdelingen. Dit maatwerk leveren wij vanaf 20 personen helemaal gratis. Onze activiteiten komen vaak met een vrolijke twist, want samen lachen creëert natuurlijk de grootste verbinding. We vertellen je graag wat de verschillende opties zijn, dus grijp die telefoon en bel!

Op locatie in Scheveningen, ook op kantoor

Teambuilding op het strand hoef je niet per se het kantoor uit. Onze activiteiten kunnen we ook prima naar jullie bedrijf brengen. Handig als je al andere activiteiten gepland hebt. Of zit er misschien een perfect terrein vlakbij jullie pand? Binnen of buiten, wij rijden het hele land door en komen jullie teambuildingsactiviteit graag verzorgen op de plek van jullie keuze in regio Scheveningen.

Beachclubs en strandpaviljoens

Van al die zeelucht krijg je trek. Breid jouw teambuildingsactiviteit daarom uit met een lunch, diner of borrel in een van de vele beachclubs en strandpaviljoens uit onze portefeuille. Of je het liever klein houdt of graag helemaal uitpakt is aan jou, Beach Professionals biedt het allemaal. Een teambuildingsactiviteit op het strand van Scheveningen kun je heel leuk combineren met een lunch of diner aan de Tweede Haven. Heb je speciale wensen, geef ons dan je zoekopdracht door en wij gaan er vol enthousiasme mee aan de slag.

GRATIS backup regenprogramma

Heb je net een leuke teambuildingsactiviteit in Scheveningen uitgezocht, voorspellen ze regen! Geen probleem, Beach Professionals regelt voor jou kosteloos een backup regenprogramma. Tussen onze binnenactiviteiten ontdek je altijd wel een interessant plan B. Bij ons zusterbedrijf The Activity Company vind je de leukste stadsactiviteiten, zoals een pubquiz of de uitdagende indoor-variant van Build your Team. Van te voren bespreken we de mogelijkheden en geven we je goede alternatieven. Als je hier nu al vragen over hebt, bel ons dan gerust over de mogelijkheden en de voorwaarden.