TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Expeditie Robinson Scheveningen

"Ik vond de afwisseling erg leuk. Soms je spieren gebruiken en soms je hersens. Voor elk wat wils!" R. Knoop uit Den Haag
Teambuilding | Competitie | Actief
In het Robinson uitje op Scheveningen gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan in zenuwslopende proeven. Een dag vol actie, uitdagingen en competitie en zeer populair onder onze deelnemers. Heb jij het in je om de echte Robinson te zijn? Ga jij op expeditie, heb jij die overlevingsdrang en weet jij jouw team tot het uiterste te drijven? Dan is Robinson uitje op Scheveningen echt iets voor jou!

Negen bloedstollende proeven, voor jong & oud

Onder leiding van onze ervaren en enthousiaste instructeurs barst de strijd los. Welk team heeft het meeste uithoudingsvermogen, behendigheid en inzicht? Wie heeft het in zich om als snelste vuur te maken, knopen te leggen, constructies te bouwen en te schieten met pijl en boog? Werk goed samen en wees je tegenstanders te slim af. Win daarmee die begeerde munten die jouw team straks dat extra voordeel geeft bij de finale!

De teams beginnen met het maken van een vlag en het verzinnen van een eigen teamnaam. Hier begint de competitie al, want er zijn punten te verdienen voor originaliteit en afwerking! Aansluitend worden de teams op de proef gesteld tijdens verschillende proeven. Denk hierbij aan de altijd populaire wandelende A, waarbij jullie samenwerking en vertrouwen getest zal worden. Ook zal een hengelspel aanbod komen, waarbij jullie de stukjes bij elkaar moeten vissen voor een tangram puzzel, die daarna uiteraard ook opgelost zal moeten worden. Natuurlijk mag ook het vuur maken niet ontbreken bij Robinson. Om de materialen voor het vuur maken te verzamelen moeten jullie eerst jullie schietvaardigheden tonen met de pijl en boog, want wil je kunnen overleven dan moet je wel kunnen mikken. Ook zal er een krachtmeting tussen de teams plaatsvinden door middel van een echte touwtrek battle.

Robinson uitje op Scheveningen is Teambuilding puur sang!

Samenwerking en communicatie zijn cruciaal om de expeditie tot een goed einde te brengen. Dat maakt Robinson op Scheveningen dan ook de ultieme teambuildings activiteit! Ieder zal onder supervisie van de teamcaptain zijn unieke kwaliteiten moeten inzetten. De proeven zijn speciaal zo ontwikkeld dat er elke keer verschillende vaardigheden nodig zijn en in elke proef weer iemand anders het leiderschap kan aannemen en kan uitblinken.

Sluit af met een heerlijk samensmeltingsdiner

Wat is er nu fijner dan deze uitdagende dag vol actie af te sluiten met een heerlijk samensmeltingsdiner? Lekker ontspannen in één van onze Beachclubs, een heerlijke barbecue erbij, een drankje, een ondergaande zon en fijn gezelschap… Na al die actie en sensatie heeft eten nog nooit zo lekker gesmaakt!

Helemaal op maat met andere activiteiten of proeven

Robinson uitje in Scheveningen is flexibel in te zetten en daardoor ook geschikt voor grote groepen (350+ personen). Ook kunnen er extra proeven worden toegevoegd of worden vervangen om nog beter op jullie wensen in te spelen. Bijvoorbeeld als het niet voor iedereen (lichamelijk) mogelijk is om mee te doen met Robinson op Scheveningen. Ook kun je Robinson in Scheveningen combineren met één van onze andere leuke strandactiviteiten zoals een cocktail workshop, Powerkiten of sieraden maken. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij helpen je graag de ideale dag samen te stellen!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Robinson uitje

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Robinson uitje" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Fun | Actie | Behendigheid
Teambuilding | Breinbreker | Suspense
Creatief | Teambuilding | Competitie