Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden

Expeditie Robinson Scheveningen

"Ik vond de afwisseling erg leuk. Soms je spieren gebruiken en soms je hersens. Voor elk wat wils!"R. Knoop uit Den Haag
Teambuilding | Competitie | Actief
In Expeditie Robinson Scheveningen, gebaseerd op het welbekende televisieprogramma, gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan in zenuwslopende proeven. Een dag vol actie, uitdagingen en competitie en zeer populair onder onze deelnemers. Heb jij het in je om de echte Robinson te zijn? Heb jij die overlevingsdrang en weet jij jouw team tot het uiterste te drijven? Dan is Expeditie Robinson Scheveningen echt iets voor jou!

Maar liefst negen bloedstollende proeven

Onder leiding van onze ervaren en enthousiaste instructeurs barst de strijd los. Welk team heeft het meeste uithoudingsvermogen, behendigheid en inzicht? Wie heeft het in zich om als snelste vuur te maken, knopen te leggen, constructies te bouwen en kokosnoten te schieten? Werk goed samen en wees je tegenstanders te slim af. Win daarmee die begeerde munten die jouw team straks dat extra voordeel geeft bij de finale!

Expeditie Robinson Scheveningen is Teambuilding puur sang!

Samenwerking en communicatie zijn cruciaal om de proeven tot een goed einde te brengen. Dat maakt Expeditie Robinson Scheveningen dan ook de ultieme teambuildings activiteit! Ieder zal onder supervisie van de teamcaptain zijn unieke kwaliteiten moeten inzetten. De proeven zijn speciaal zo ontwikkeld dat er elke keer verschillende vaardigheden nodig zijn en in elke proef weer iemand anders het leiderschap kan aannemen en kan uitblinken. Wij kunnen onze activiteit afstemmen op a) Plezier, b) Teambuilding of zelfs c) Teamtraining, exact zoals de groep nodig heeft.

Sluit af met een heerlijk samensmeltingsdiner

Wat is er nu fijner dan deze uitdagende dag vol actie af te sluiten met een heerlijk samensmeltingsdiner? Lekker ontspannen in één van onze Beachclubs, een heerlijke barbecue erbij, een drankje, een ondergaande zon en fijn gezelschap… Na al die actie en sensatie heeft eten nog nooit zo lekker gesmaakt!

Helemaal op maat met andere activiteiten of proeven

Expeditie Robinson Scheveningen is flexibel in te zetten en daardoor ook geschikt voor grote groepen (350+ personen). Ook kunnen er extra proeven worden toegevoegd of worden vervangen om nog beter op jullie wensen in te spelen. Bijvoorbeeld als het niet voor iedereen (lichamelijk) mogelijk is om mee te doen met Expeditie Robinson. Ook kun je Expeditie Robinson combineren met één van onze andere leuke strandactiviteiten zoals een cocktail workshop, Powerkiten of sieraden maken. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij helpen je graag de ideale dag samen te stellen!

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Expeditie Robinson

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Expeditie Robinson" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: