TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden

Powerkiten Scheveningen of vliegeren?

"Wat een geweldig gevoel om de kracht van de wind in de vlieger te ervaren!" A. Woning uit Rotterdam
Fun | Actie | Behendigheid
Van de stagiair tot aan de baas: iedereen kan een hoogvlieger zijn! Kom powerkiten en ervaar de indrukwekkende kracht van de wind. Neem één van onze vele soorten kites ter hand en bind de strijd aan met de elementen. Vliegeren is nog nooit zo leuk geweest!

Powerkiten

Powerkiten is een uitdagende activiteit vol dynamiek en beweging, waar iedereen aan mee kan doen. Of u nou ontspannen wilt vliegeren of met onze krachtige kites de elementen wilt uitdagen: het kan allemaal! Wij beschikken over vliegers in alle soorten en maten, zodat er bij bijna alle windsnelheden kan worden gevlogen.

Programma

Kom uitwaaien op het strand van Scheveningen! Wij ontvangen u op ons ruime strandpaviljoen, waarna onze enthousiaste en ervaren instructeur(s) de beginselen van het powerkiten uitleggen. Na deze korte instructie is het tijd om zelf aan de slag te gaan. De snelle leerlingen kunnen al gauw hun stuurmanskunsten beproeven met een grotere vlieger. Wie dat beheerst kan zich gaan opmaken voor de allereerste sprong! Beleef dat magische moment als u voor het eerst loskomt van de grond. Competitief ingesteld? Versla uw collega's in verschillende spannende spelvormen! Wie blijft het langst in de lucht? Wie laat zich het verst meeslepen over het strand?

Combineer powerkiten met bijvoorbeeld beachvolleybal of knotshockey voor een uitdagend en sportief bedrijfsuitje. Of kies voor nóg meer actie en breid uw programma uit met blokarten of powerboat varen! Na een dynamische dag vol activiteit sluit u af met een heerlijk diner en een gezellige borrel in ons strandpaviljoen.

Vliegeren in Scheveningen

Ook vliegeren valt natuurlijk binnen de mogelijkheden bij Beach Professionals, het is net hoe zwaar je het voor jezelf maakt. Wij passen de activiteit aan wat het beste bij de groep past. De combinatie strand, actie en onze gezellige beachclub staat garant voor een onvergetelijke dag. Uiteraard is het mogelijk om het vliegeren te combineren met één van onze andere leuke uitjes, zoals bumpervoetbal of golfsurfen.

Indien de omstandigheden voor gevaarlijke situaties zorgt (bijvoorbeeld windkracht 7 of hoger) bieden wij ter plekke in gezamenlijk overleg een leuk alternatief aan van een vergelijkbare of een hogere waarde. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om later tegen een flinke korting te herkansen.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Powerkiten" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Actie | Behendigheid | Competitie
Fun | Actief | Competitie
Teambuilding | Competitie | Actief