TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Bumpervoetbal Scheveningen

"In geen tijden zó hard gelachen… Bubble Soccer is absoluut hi-la-risch!" E. Claessens uit Voorburg
Fun | Actief | Competitie

Maak kennis met het immens populaire bumpervoetbal! Ren, rol en stuiter over het Scheveningse strand op jacht naar de wereldtitel. Een hilarisch bedrijfsuitje voor jong en oud.

Bumpervoetbal

De bal is rond, de wedstrijd begint bij 0-0, maar daar houdt het wel zo’n beetje op qua zekerheden. Zelfs de meest verdienstelijke voetballer heeft niets meer om op terug te vallen als hij van zijn knieën tot zijn kruin in een plastic bubbel is gehuld. Tactiek en techniek doen er amper nog toe, uw collega’s omver beuken des te meer! Kom bumpervoetballen bij Beach Professionals en ontdek hoe hilarisch dit alsmaar populairder wordende strandspel is. Bumpervoetbal, of Bubble Soccer, is een voor jong en oud geschikt bedrijfsuitje waarbij u gegarandeerd over de grond rolt…. al dan niet van het lachen!

Programma

Na ontvangst in ons gezellige strandpaviljoen helpen onze enthousiaste spelleiders u om de opgeblazen plastic bumperbal aan te trekken. Na enkele oefeningen om u ervan te van vergewissen dat u goed beschermd bent, kan het toernooi beginnen. Ren, rol en stuiter over het strand, kegel uw collega’s omver op weg naar het doel en scoor! Wie wordt er wereldkampioen? Uiteraard zijn ook andere spelvormen mogelijk, zoals bumpersumo of een rolmarathon.

Combineer bumpervoetbal met één van onze vele andere leuke activiteiten zoals knotshockey of powerkiten. Eindig een dag vol sportiviteit en plezier met een gezellige borrel en een heerlijk diner in onze eigen beachclub aan het strand van Scheveningen.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren? Maak er een knotsgekke en actieve dag van met een bumpervoetbaltoernooi! Dit originele en hilarische spel is uitstekend te combineren met één van onze andere leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan knothockey of powerkiten. Sluit de dag af met een hapje en drankje in onze gezellige beachclub.

 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Bumpervoetbal" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Actie | Behendigheid | Competitie
Teambuilding | Competitie | Actief
Fun | Actie | Behendigheid