TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden

Cocktail workshop Scheveningen

"Dit was echt cool! Na wat oefenen voelde ik me net Tom Cruise!" C. Jacobs uit Leiden
Fun | Educatief | Gezelligheid

De Tequila Sunrise, de Caipirinha of de Screwdriver: we kennen ze allemaal, deze smakelijke cocktails met welluidende namen. Leer ze nu zelf te maken tijdens onze spectaculaire cocktailworkshop. Mixen, shaken en flair moves staan centraal tijdens dit bar gezellige en uitdagende vrijgezellenfeest. Shake it baby!

Cocktailworkshop

Leer nu zelf de meest exotische alcoholische of niet-alcoholische cocktails te maken en laat vrienden versteld staan van je mixkunsten. Na deze gezellige activiteit kennen blenden, shaken, stirren en strainen voor u geen geheimen meer. De Bloody Mary, Sex On The Beach of de Mojito: binnen enkele uren mixt u ze zelf als een echte cocktailshaker.

Programma

Na ontvangst in onze gezellige beachclub geeft onze bartender eerst een korte introductie en verzorgt hij een demonstratie. Daarna neemt u zelf plaats achter de bar en leert u onder begeleiding van een professionele cocktailshaker een mooie en smakelijke cocktail te maken. Gedurende twee uur worden er heel wat fraaie cocktails gecreëerd. Uiteraard mag de eigen creatie worden opgedronken, maar vergeet ook niet die van je vrienden te proeven! Dit programma vol entertainment biedt ook ruimte voor het aanleren van enkele flair moves zodat u zich na de workshop als Tom Cruise waant in de film Cocktail. Na afloop is het goed toeven in ons strandpaviljoen waar onze horecamedewerkers u graag een smakelijk diner voorzetten.

Willen jullie voor het vrijgezellenfeest een programma met meerdere, uitdagende activiteiten? Beach Professionals denkt graag met jullie mee! Informeer naar de vele mogelijkheden en combineer een cocktailworkshop met, bijvoorbeeld, een sportieve activiteit als bumpervoetbal of een Salsa workshop.

Bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitje? Je kunt het wel shaken! Cocktails en het Scheveningse strand zijn een uitstekende combinatie. Beach Professionals verzorgt deze spectaculaire workshop die ideaal te combineren is met een van onze andere activiteiten. Denk ook eens aan powerkiten, beachvolleybal of één van de vele andere activiteiten die we aanbieden. We stellen graag een leuk, gezellig en afwisselend programma voor u samen.

 

Foto's
Bekijk hier leuke foto’s van deelnemers aan Cocktail workshop

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Cocktail workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Fun | Educatief | Gezelligheid

Fun | Actie | Behendigheid
Teambuilding | Sportief | Competitie
Teambuilding | Breinbreker | Suspense