Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Teambuilding Business Games

"Dit was even nodig voor ons team. Ik zie nu zo veel meer mogelijkheden om samen succes te hebben!"D. Schut uit Zoetermeer
COVID-19 Aangepast
Onze teambuilding business games zijn gebaseerd op bestaande populaire én op door ons zelf ontwikkelde, beproefde teambuildingsactiviteiten. Méér nog dan anders gaan we écht de diepte in, met structurele, uitgebreide en professionele aandacht voor communicatie, het geven en ontvangen van feedback en het samen toewerken naar een resultaat. Welke invloed heeft de teamsamenstelling? Wat gebeurt er als er een nieuwe leider naar voren wordt geschoven?

Teambuilding Business Games

Uniek aan het teambuilding business game is dat je zélf de mate van diepgang bepaalt. De verschillende activiteiten zijn gewaardeerd met één, twee of zelfs drie sterren. Deze geven aan in welke mate deze activiteiten extra teambuildings- en teamtrainingselementen bevatten ten opzichte van de ‘standaard’-variant. In alle gevallen is er doorlopend extra aandacht voor groepsdynamiek, groepsprocessen, communiceren en het ontwikkelen van leiderschap.

Wie is de Verrader (Mol) *

Het bekende televisiespel vol intriges en verraad leent zich ook uitstekend voor een teambuildingssessie. In de jacht op de Verrader wordt al snel duidelijk wie het initiatief neemt en wie bedachtzaam op de achtergrond opereert. Maar wat gebeurt er als we mensen uit hun comfortzone halen en ze nieuwe rollen geven? En welke invloed heeft een gezamenlijke – maar onbekende – vijand op het team en de bereidheid om samen te werken? Wie Is De Verrader kan zowel binnen als buiten worden gespeeld.

Expeditie Robinson **

We kennen allemaal Expeditie Robinson, waarbij de teams alleen kunnen slagen als ieders specifieke kwaliteiten worden (h)erkend. Het unieke, gevarieerde karakter van Expeditie Robinson (met zowel fysieke proeven als opdrachten waarbij nadenken en samenwerken centraal staat) maakt dat deze activiteit geschikt is voor alle soorten deelnemers. We gaan aan de slag met groepsprocessen, waarbij telkens nieuwe teamcaptains hun eigen unieke leiderschapsstijl kunnen uitoefenen.

Build your Team! ***

Dit is wel de ultieme teambuildingsactiviteit van de Team Building Games. Dit kan op een binnenlocatie of gewoon lekker in de open lucht! Als één team werk je naar een doel. Dit vereist communicatie en samenwerking. Meer dan alles staat de wijze waarop het doel wordt bereikt centraal. Wie pakt de lead? Wordt dit geaccepteerd en waarom (niet)? Wat kan beter en hoe vertel je dat elkaar? Onze ervaren instructeur zal na iedere activiteit stilstaan bij dit proces en de groep daar nadrukkelijk bij betrekken. Build your team is leuk, luchtig, fysiek niet inspannend maar wel degelijk zeer intensief. Teambuilding voor gevorderden!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Teambuilding Business Games" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: