Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Knotshockey Scheveningen

"Knotshockey is superleuk! Iedereen kan het en je hebt lol voor tien!"O. Willemse uit Zaanstad
Fun | Competitie | Actief

 

Zoekt u een actief en dynamisch bedrijfsuitje dat voor iedereen geschikt is? Kom dan knotshockeyen bij Beach Professionals! Plezier en veiligheid staan voorop bij dit leuke strandspel met minimale spelregels en maximale pret.

 

Knotshockey / Bounceball

Knotshockey - ook wel bounceball of tamponhockey genoemd – is een intensief en dynamisch spel met zo min mogelijk spelregels en zo veel mogelijk plezier en veiligheid. Het spel wordt gespeeld met knotsen die zijn voorzien van een schuimrubberen kop en de bal is een zachte bounceball. Door het zachte spelmateriaal kan jong en oud van het spel genieten en zijn blessures vrijwel uitgesloten. Ervaring met hockey is niet nodig, iedereen kan bounceballen! U vormt teams bestaande uit vijf veldspelers en een keeper en krijgt het dan sportief aan de stok met uw collega’s. Wie maakt de meeste goals?

Combineer knotshockey met één van onze vele andere leuke activiteiten zoals bumpervoetbal of beachvolleybal. Na gedane (sportieve) arbeid is het goed toeven in onze beachclub. Onze medewerkers verzorgen een gezellige borrel en zetten u graag een heerlijk diner voor.

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren? Maak er een knotsgekke en actieve dag van met een wedstrijdje bounceball! Dit leuke spel is uitstekend te combineren met één van onze andere leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Ultimate Frisbee of Beachvolleybal. Sluit de dag af met een hapje en drankje in onze gezellige beachclub.

 

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Knotshockey" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten: