TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Ultimate Frisbee Scheveningen

"Verrassend eenvoudig, verrassend dynamisch, verrassend leuk!" C. Evers uit Delft
Teambuilding | Sportief | Competitie

Kom frisbeeën als vrijgezellenfeest bij Beach Professionals en ontdek hoe leuk de wedstrijdvariant van het frisbeeën kan zijn. Ultimate Frisbee is een sport zonder fysiek contact en zonder scheidsrechter. Teamwork en fair play zijn begrippen die bij Ultimate Frisbee centraal staan.

Ultimate Frisbee

Ultimate Frisbee is een wedstrijdsport die wereldwijd door meer dan zeven miljoen mensen wordt beoefend. Het kan in de zaal en op het veld worden gespeeld, maar bij Beach Professionals doen we het natuurlijk op het strand. Het is de bedoeling dat de frisbee in het eindvak van de tegenstander belandt. De speler met de frisbee mag echter niet lopen, wat betekent dat de rest  van het team wél in beweging moet blijven en zich continu moet aanbieden. Ultimate Frisbee spelen betekent dus veel bewegen, snel schakelen tussen verdediging en aanval en natuurlijk zo veel mogelijk scoren!

Programma

U wordt ontvangen in onze beachclub, waarna we het strand op gaan en de materialen worden verstrekt. Na een korte uitleg van de regels worden de teams gevormd en kan de wedstrijd beginnen.
 
Ultimate Frisbee is prima te combineren met één of meer van onze andere leuke (strand)activiteiten. Breid het arrangement bijvoorbeeld uit met beachsoccer voor een sportief programma, of ga powerboat varen voor de broodnodige adrenaline. Trek of dorst na afloop? Wij verzorgen graag een borrel en/of maaltijd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje

Ultimate Frisbee leent zich ook uitstekend voor een bedrijfsuitje. Het is dynamisch zonder dat het zwaar inspannend is, er is geen fysiek contact en daarom geschikt voor iedereen. Uiteraard kan het programma worden uitgebreid, bijvoorbeeld met powerkiten of, iets heel anders, een Solextocht. Wij verzorgen tevens graag de horeca bij uw teambuildingsdag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Ultimate Frisbee" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Competitie | Breinbreker | Avontuur
Teambuilding | Competitie | Actief
Teambuilding | Breinbreker | Suspense