TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Ook voor Corona Proof uitjes
Kijk naar onze mogelijkheden
Tijdens COVID-19: er zijn veel mogelijkheden, kijk hier voor onze maatregelen en de flexibele annuleringsvoorwaarden!

Activiteiten op maat Scheveningen

Build Your Team Scheveningen

Heeft je team het écht nodig om nader tot elkaar te komen? Boek dan een teambuilding business game. Met dit unieke concept, speciaal voor bedrijven, brengen wij teambuilding naar the next level!

COVID-19 Aangepast

Robinson op Scheveningen

Het strand van Scheveningen is het decor van een ware titanenstrijd. Speel Robinson Scheveningen en versla de tegenstander in een serie bloedstollende proeven. Have you got what it takes to survive?

COVID-19 Aangepast

Ik hou van Holland Scheveningen

Maak je klaar voor het gezelligste en meest hilarische spel dat Nederland rijk is! Tijdens een wervelende editie van Ik Hou Van Holland wordt een ultiem beroep gedaan op jouw rood-wit-blauwe kennis.

COVID-19 Aangepast

Kookworkshop Scheveningen

Ontdek uw culinaire identiteit tijdens onze kookworkshop. Leef u uit als een Herman den Blijker of Martha Stewart en schotel uw collega’s de heerlijkste gerechten voor. Bon appetit!

COVID-19 Aangepast

Pubquiz Scheveningen

Hilariteit gegarandeerd op een knusse locatie aan het strand van Scheveningen.

COVID-19 Aangepast

Salsa workshop Scheveningen

Wil je een vrijgezellenfeest vol passie, vuur en Latijnse sensualiteit? Kom naar het strand van Scheveningen voor onze swingende Salsa workshop. Vamos a la playa!

COVID-19 Aangepast

Solex rijden Scheveningen

Leren jas aan, pothelm op en… start de motoren! Neem als bedrijfsuitje een trip down memory lane met onze ontspannen en nostalgische Solextocht. Succes gegarandeerd!

COVID-19 Aangepast

Wie is de verrader (Mol) Scheveningen

Wie is toch die intrigant die telkens uw opdrachten saboteert? Niemand is meer te vertrouwen! Kom naar het Scheveningse strand voor een spannende en bloedstollende editie van “Wie is de verrader?”

COVID-19 Aangepast

Zandsculpturen maken Scheveningen

Spelen met zand alleen voor kinderen? Welnee! Beach Professionals brengt zandkastelen bouwen (en méér) naar de volwassen wereld. Bouw uw eigen zandsculptuur en word de Michelangelo van Scheveningen!

COVID-19 Aangepast