TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Salsa workshop Scheveningen

"Wát een feest was dit… ik waande me helemaal in Cuba!" T. Wilkens uit Alkmaar
Dans | Gezelligheid | Fun
Geef je over aan de aanstekelijke klanken uit Zuid-Amerika en laat je verleiden door de sensuele en passionele dans die Salsa heet. De Latijnse spirit komt naar Scheveningen voor een workshop op strand of bij de strandtent waar lang na jullie vrijgezellenfeest nog over zal worden nagepraat. 

Salsa

Salsa is een zeer populaire dans waarvan de roots hoofdzakelijk op Cuba liggen. Meer dan andere Latijns-Amerikaanse dansen kenmerkt de Salsa zich door haar sensuele karakter. Tijdens de workshop gaan jullie op een muzikale ontdekkingsreis en komen jullie in aanraking met de Latijnse passie die deze dans zo eigen is. De Salsa workshop is geschikt voor jong en oud en danservaring is niet vereist. Onze eigen beachclub aan het strand van Scheveningen is natuurlijk dé ideale locatie om al dansend de zomer in je hoofd te krijgen!

Programma

Niemand minder dan een professionele salsaleraar leidt deze workshop. Deze ervaren docent leert jullie al snel de basispasjes van de Salsa. Eerst voer je ze alleen uit en daarna in steeds wisselende koppels. Al snel gaan de voetjes van de vloer en kan het feest écht beginnen. Uiteraard kan de vrijgezel even extra in het middelpunt van de belangstelling komen te staan, bijvoorbeeld door aan het einde van de workshop samen met de leraar een vurige demonstratie van deze Latijnse dans te geven.  Het staat de deelnemers uiteraard vrij om een thema te kiezen en daaraan de kleding aan te passen. Heb je ook interesse in andere dansen, zoals de sensuele kizomba, opzwepende bachata, heupwiegende merengue of de intieme zouk? Uiteraard kan de workshop met deze dansen worden uitgebreid!

De workshop Salsa laat zich uitstekend combineren met één van de vele andere leuke activiteiten van Beach Professionals,. Wat dachten jullie er van om - om in de tropische sferen te blijven – het vrijgezellenfeest te vervolgen met een spetterende cocktailworkshop? Uiteraard staan ook onze horecamensen tot je beschikking, zodat je kan afsluiten met een heerlijk diner en een gezellige borrel. Alle activiteiten op één locatie en alles perfect geregeld!

Bedrijfsuitje

Salsaworkshop als bedrijfsuitje? Boek het bij Beach Professionals! Onze unieke locatie aan het strand geeft nog meer cachet aan deze leuke, swingende activiteit. Uiteraard kunt u deze combineren met één van de vele andere events uit ons ruime aanbod én met onze horeca. Informeer vrijblijvend voor een aanbieding op maat.

Salsa ook op bruiloft of op locatie!

Bløf zong het al met een vooruitziende blik: ,,Laten we dansen, dansen aan zee.” Precies dat is wat we aan het strand in Scheveningen doen met deze eersteklas workshop salsa. Danst u liever in het binnenland, op een locatie naar keuze of bijvoorbeeld tijdens een bruiloftsfeest? Geen probleem. Ook dát kan bij ons!

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Salsa workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Fun | Educatief | Gezelligheid
Fun | Actie | Behendigheid
Creatief | Gezelligheid | Fun
Teambuilding | Breinbreker | Suspense