TOT 40% KORTING OP OFFERTE!
Een groepsuitje op maat
voor 10 tot 2500 personen?

Sieraden workshop Scheveningen

"Gezellig en ontspannen samen bezig geweest en het resultaat mag er zijn!" Y. de Winter uit Hendrik-Ido-Ambacht
Creatief | Gezelligheid | Fun
Bij de juwelier liggen de schappen vol met prachtige ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Fraai als deze zijn, zijn ze wel door anderen gemaakt. Zou het niet veel leuker zijn om zelf een sieraad te vervaardigen, waarin je eigen inspiratie en creativiteit zit, en wat uniek is in de wereld? Laat dit nou net het doel zijn van onze workshop sieraden maken.

Programma

Je wordt ontvangen in onze beachclub op het strand van Scheveningen, waar alle benodigdheden al voor je klaarliggen. Bedenk eerst wat je wilt maken (armband, ring, ketting etc.) en ga dan in een sfeervolle en gezellige ambiance aan de slag met het ruime assortiment kralen, bedeltjes, draden en wat er nog meer ter beschikking is. Ook hebben we leuke bedels, kwastjes in Ibiza stijl liggen, kortom voor ieder wat wils! Laat je inspireren door je vriendinnen en creƫer een uniek sieraad dat voor jullie allen een blijvende herinnering is aan deze leuke en bijzondere dag.

Uiteraard is deze workshop te combineren met andere, creatieve, spannende of sportieve activiteiten die wij aanbieden. Ga bijvoorbeeld ook strandtassen pimpen, of sluit al je harde werk in het atelier af met een cocktail- of kookworkshop. De mogelijkheden zijn oneindig en wij helpen je met plezier om een keuze te maken.

Bedrijfsuitje

De workshop sieraden maken kan uiteraard ook als bedrijfsuitje worden geboekt. U treft elkaar na de workshop weer op het werk, waar uw fraaie zelf gemaakte sieraad ongetwijfeld nog lange tijd onderwerp van gesprek is. De workshop is te combineren met tal van andere activiteiten. Ook staat ons horecapersoneel voor u klaar, indien u besluit het arrangement uit te breiden met een heerlijke maaltijd of borrel.

Andere mensen toonden ook interesse in:

Klanten die "Sieraden workshop" boekten, toonden ook interesse in de volgende activiteiten:

Fun | Educatief | Gezelligheid
Fun | Actie | Behendigheid
Teambuilding | Breinbreker | Suspense